Stroji za krtačenje

TEGRAS Forte

TEGRAS Forte

Tehnologija pnevmatskega ščetkanja prinaša veliko moč, da odpravi najbolj trdovratne umazanije v kanalih,se ne segreva in ne povzroča okvare, kot so električni sistemi in poveča dobičke pri čiščenju kanalov.

Novi Tegras Forte je bil zasnovan za čiščenje kanalov v industrijskih kuhinjah in ventilacijskih sistemov, čeprav se lahko uporablja tudi za čiščenje kanalov za klimatizacijo, s preprosto zamenjavo krtače.

Vključuje 25 metrov cevi, najlonsko krtačo, kovinsko krtačo, ročne funkcije, pnevmatski motor z levim in desnim vrtenjem, toga šasija, šoba za peno in izpiranje. Podmazovanje 4 koles za lažji transport. Zgrajen je iz nerjavečega jekla.

Dodatno: Lahko opremljen s pnevmatskim centrircem.

Koda. TG3310101.

Pošlji povpraševanje

Vključeno z:

CEV ZA POVEZAVO MED KOMPRESORJEM IN STROJEM ZA KRTAČENJE:
Cev za povezavo med kompresorjem in Tegras Multipro dolžine 8m, kar dovoljuje kompresorju, da je odmaknjen od kraja dela. Cev ima funkcijo dovoda zraka in elektrike. Koda: AC3303104
 
KOMPLET IMBUS KLJUČEV: Komplet imbus ključev za povezovanje različnih dodatkov.
Koda. AC3303102.
 

Tehnične lastnosti:

Dolžina čiščenja: do 25 m
Hitrost: 570 vrt/min
Navor: 6,8 Nm
Glasnost: 70 dB
Poraba zraka: 425L/min; 5,5 bar
Teža naprave: 75 kg

Mere: 1060 mm x 547 mm x 10175 mm

Opcija:
PNEUMATSKI CENTRIREC: Manjši in kompaktni elektro-pnevmatski centrirec postavi krtačo znotraj cevi. S tem se optimizira delovanje med mehanskim ščetkanjem. Koda. AC3303103.
 
 
PLASTIČNA KRTAČA: Visoko kakovostne krtače z 0% VODNE absorpcije so na voljo v velikostih od Ø100 do Ø800 mm. Zaradi svoje velike prilagodljivosti, prav tako omogočajo čiščenje v pravokotnih kanalih.
 
 
KOVINSKA KRTAČA: iz nerjavečega jekla ščetke so idealne za odstranjevanje zgorele masti iz ekstrakcijskih sistemov. Uporabljajo se tudi za čiščenje industrijskih dimnikov. Na voljo v premerih do Ø100 Ø1000mm.
Pošlji povpraševanje