Čiščenje prezračevalnih sistemov v poslovnih prostorih

za poslovne prostore brez neprijetnih vonjav

Zakaj čistiti prezračevalne sisteme v poslovnih prostorih?

V zaprtem prostoru preživimo okrog 80% svojega časa, zato je čistoča zraka, ki ga vdihavamo ključnega pomena za naše zdravje. Ker v zaprtih prostorih zrak kroži skozi prezračevalne sisteme je pomembno, da so le-ti čisti.

Umazani prezračevalni sistem je gojišče številnih bakterij, med drugimi tudi legionele in plesni. Posledice neočiščenega prezračevalnega sistema so lahko tudi slabo počutje, dražeč kašelj, težave s koncentracijo, solzenje oči, padec telesne odpornosti, alergije...

Izognite se naštetim rizikom in očistite svoj prezračevalni sistem.

Pošlji povpraševanje

Pri svojem delu uporabljamo tudi aspirator, ki ima vgrajene tri filtre- predfilter, filter ter HEPA filter, ki ujame tudi fine delce prahu, kateri so vzrok za povzročitev številnih alergij in astme. Za dodatno učinkovitost pa se po končanem čiščenju opravi tudi dezinfekcija prezračevalnih kanalov.

Čas izvedbe del prilagodimo potrebam strank, tako da lahko nemoteno opravljajo svojo dejavnost. Prostore v celoti zaščitimo in jih po končanem delu očistimo, tako da ostanejo čisti, kot so bili pred izvedbo naših del.

Po čiščenju Vam pošljemo tudi potrdilo o opravljenih storitvah na prezračevalnih sistemih, ki jo boste potrebovali v primeru sanitarnih ali okoljevarstvenih pregledov.

Primeri iz prakse

mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije mastne ventilacije